2e nestje Pebbels

2e nest van Pebbels en Hunter. De pups zijn 6-4-2011 geboren van Pebbels en Hunter, alles gezond. Moeder en pups maken het goed, ze groeien als kool. De pups hebben inmiddels hun geboorte gewicht verdubbeld.

De pups zijn nu 3 weken en groeien lekker,de oogjes zijn open en de tandjes komen door. Ze zijn allemaal erg nieuwsgierig naar de omgeving om hen heen. Ze gaan steeds meer de omgeving verkennen.

Hallo allemaal, de 4e week alweer, Het gaat heerlijk met de pups en Pebbels. De pups groeien als kool en wegen nu tussen de, en schrik niet 2750 - 3650 gram. Dit komt omdat ze nu pap eten met geweekte brokken en ze vinden het lekker. Ze hebben de afgelopen dagen wel last gehad van de hitte, maar dat was ook niet normaal meer zo heet. We hebben de pups toen gekoeld met natte handdoeken en later hebben we ze binnen gehouden. Maar dat gaat nu een stuk beter en in de avond vinden ze het heerlijk. Ze hebben nu allemaal tandjes dus als jullie langs komen doe dichte schoenen aan want ze zijn scherp. 19 Mei komt de chipper langs en dan krijgen alle pups en chip ingebracht. Voordat ze avonds voor de nacht gaan slapen spelen ze nog even in huis en slapen dan daarna de nacht door. Ze maken nu allemaal geluid en blaffen kunnen ze ook goed dus die ontwikkeling is goed gegaan hahah. En onze kleinzoon vind ze helemaal geweldig. Dit was het weer even ..........

De 5+6 zijn voorbij gevlogen,de dierenarts is geweest en alles is gezond. Een dagje eerder de Raad van Beheer voor het chippen voor de stambomen. Dit nest gaat allemaal een edelsteen als naam krijgen. Robijn, Jade, Labradoriet en Onyx voor de reuen. Diamant, Smaragd en Aquamarijn voor de teefjes. Volgende week de puppy test ben benieuwd.

Week 7 met de pups In deze week hebben we de puppytest gedaan,weer erg leuk om te zien of wat wij in het nest aan karakter zien,Antoinet dat ook uit de test haald. We hebben weer voor elke pup een goede match gevonden en elke pupkoper is tevreden. Vanaf deze week gaan de pups ook langzaam het nest verlaten naar de nieuwe eigenaren,maar nu nog even lekker bij elkaar en spelen met moeder en oma.

Week 8 - Alle pups zijn uitgevlogen naar hele leuke en lieve eigenaren.

Contactgegevens

06 5181 9236
r.bragt1@upcmail.nl

Nederlandse Labrador Vereniging


© Copyright, Labrador Kennel v/d Likimaro.
All rights reserved.

Powered by