2e nestje Kaira

Op 22-06-2008 zijn Kaira en Chock de trotse ouders geworden van 7 gezonde puppen, 5 teefjes en 2 reutjes. Alle pyppy's hebben een nieuw baasje gevonden. Hier een complicatie van de eerste 2 weken.

Wat gaat het snel ze zijn alweer 3 weken en de tandjes komen door, ze lopen en beginnen al met elkaar te spelen, ook komt er soms een pleegmoeder ze verzorgen Pebbels is alvast aan het oefenen en ze doet het goed. Ze krijgen nu ook pap hier moeten zewel aan wennen, moeder is toch nog lekkerder.

14-07-2008
De eerste dag even naar buiten in het zonnetje samen met mams en grote zus Pebbels.

19-07-2008
Wat vliegt de tijd ze zijn alweer 4 weken. Het pap eten gaat steeds beter als je erin gaat staan kan je er beter bij. Maar ja wij willen ook wel eens uit die bak even lekker spelen met grote zus Pebbels. En daarna moet de kist schoon gemaakt worden en gaan wij in de mand en onze grote zus zotgt ervoor dat we er niet uit kunnen vallen. Daarna de schonenbak weer in en dan heerlijk slapen valt niet mee zo'n ochtend.

02-08-2008
De puppies zijn alweer bijna 6 weken en zijn heel actief lopen al lekker los in de tuin en als het slecht weer is zijn ze binnen. In de tuin is het heel leuk want de baas heeft een rozenstruik en die heeft hij al bijna 4 jaar maar hij is niet groter dan 30cm omdat wij onze moeder en zus hem elke keer kort wieden. Afgelopen donderdag 31-07-'08 kwam een enge man ons chippen stopt die zo een naald in je nek en spuit sie zo een chip in je nek doet wel pijn hoor. En onzetandjes zijn helemaal volledig en daar maken we dan ook graag gebruik van wij bijten overal in. En dan natuurlijk ook even eten en weer slapen want we moeten wel groot worden he...

Met 7 weken werden de puppen getest op karakter en gedrag. Dit om de juiste match te maken met de nieuwe baasjes.

Zo de grote dag, allemaal met de nieuwe baasjes mee waar ze een goede toekomst tegemoet gaan.

Op 04-04-2009 hebben wij met het 2e nest van Kaira (de parfummetjes) een reunie gehouden. Alle honden konden het geweldig goed met elkaar vinden het was een gezellige boel. Wij bedanken iedereen voor deze geslaagde middag en die is voor herhaling vatbaar.

Contactgegevens

06 5181 9236
r.bragt1@upcmail.nl

Nederlandse Labrador Vereniging


© Copyright, Labrador Kennel v/d Likimaro.
All rights reserved.

Powered by