1e nestje Phoebi

Phoebi is op 26 september bevallen van 8 gezonde pups.

Puppen zijn nu ruim twee weken en ze groeien als kool. Ogen en oren zijn open en alles gaat prima. De pup kopers zijn langs geweest en iedereen was helemaal onder de indruk.

De puppen zijn nu 4 weken de tijd gaat snel. Ze zijn al begonnen aan de gewekte puppen brokken en die vinden ze erg lekker. Hopen er op dat het weer een beetje lekker blijft (droog) dan kunnen ze straks lekker naar buiten (in de tuin) weer een stapje verder. Over een kleine twee weken worden de puppen gechipt dan gaat het al heel erg snel richting nieuwe baasjes voor de puppen.

Week 6 - De puppen zijn gechipt en ze gaan als een speer. Het weer is gelukkig goed gebleven dus lekker naar buiten.

Week 8 - De puppen zijn bij de dierenarts geweest ze vonden het helemaal geweldig daar. Nu kunnen ze lekker buiten wandelen en nieuwe dingen ontdekken. Nog maar heel even en dan gaan ze naar de nieuwe baasjes toe, die al met smart op ze wachten.

Alle puppen van Phoebi gaan nu met hun nieuwe baasje naar huis.

1e nestje Phoebi (na 1 jaar)

Eindelijk was het dan zover, na ruim een jaar zijn de meeste pups van Phoebi haar 1e nestje weer bij elkaar gekomen. Het was een leuk weerzien voor de honden en de baasjes. Het zijn allemaal prachtige en gezonde honden geworden. Bedankt iedereen die er was voor deze gezellige middag.

Contactgegevens

06 5181 9236
r.bragt1@upcmail.nl

Nederlandse Labrador Vereniging


© Copyright, Labrador Kennel v/d Likimaro.
All rights reserved.

Powered by