Wij verwachten pups in november van Phoebi en Calle,voor info kan u contact met ons opnemen.


Week 1 Phoebi en Calle zijn op 12-11-14 de trotse ouders geworden van een 8 tal. Het zijn 7 teefjes en 1 reu geworden. Alles gaat goed en Phoebi zorgt weer goed voor haar kids.


Week 2 De 2e week is weer voorbij gevlogen. Moeder Phoebi zorgt heel goed voor dr kids,ze groeien goed en wegen nu tussen de 1300 gr en 1400 gr. De oogjes zijn net open.Ook tijgeren ze door de bak soms al een beetje lopend. Vandaag ook de nageltjes geknipt anders krabben ze Phoebi haar buik stuk. Het blijft genieten.


Week 3 De pups hebben weer een groei speurt gemaakt wegen nu allemaal 2 kg en meer. De tandjes zijn ook in aantocht dus niet meer met blote voeten erbij. ook gaan ze binnenkort pap krijgen de foto`s volgen. Ook beginnen ze steeds meer te ontdekken vooral elkaar en spelen ook al wat. Volgende week de ruimte vergroten zodat ze weer meer speelruimte krijgen.


Week 4 Pups groeien goed spelen nu ook echt met elkaar. Ook eten ze al lekker pap en puppy brokjes geweekt in water. Het is tot nu toe een heel rustig nest dat netjes in een dag/nacht ritme. Moeder Phoebi komt nog een paar keer langs voor een lekker slokje melk.


Het is hier nu een drukte van jawelste alle pups proberen een plekje in de rangorde te bemachtigen. Vaak zijn de 2 oma`s erbij die leuk met ze spelen en corrigeren. Het gaat erg goed natuurlijk,de pups zijn dinsdag allemaal geent en nagekeken door de dierenarts, alles oke. Op woensdag is de chipper geweest voor chippen en dna afgifte voor de stambomen. Op vrijdag met 3 pups al even naar buiten geweest, ze lopen mee alsof ze niet anders gewent zijn...super pups al zeg ik het zelf.


Contact

Labrador Kennel v/d Likimaro
Marlies & Rob van Bragt
Westeinde 10
2036 JJ Haarlem

023 535 1606
06 5181 9236

r.bragt1@upcmail.nl

Wij zijn lid van:

Nederlandse Labrador Vereniging

Labrador Kring Nederland